+90 212 234 24 15
Sosyal Medya Hesaplarımız

Umarım iletişimimiz hiç kopmaz

20 Ocak 2020
354 kez görüntülendi
Umarım iletişimimiz hiç kopmaz
Ece Acar
Öğrenci
Umarım iletişimimiz hiç kopmaz

Robert Koleji mezunuyum. Lisedeki son yılımda Türkiye üniversite sınavına hazırlanırken şans eseri reklamlarını gördüm. Bilgi almak için girdiğim ofislerinden kayıt olmuş bir şekilde çıktım. Birkaç danışmanlık firmasına daha gitmiştim ama gerek tecrübe gerek kadronun bilgi düzeyi gerekse hizmet kalitesi olarak en memnum kaldığım danışmanlık Pisa’nınkiydi.

İtalya, yurt dışında okumak için Amerika, İngiltere gibi ülkelere nazaran çok daha uygun fiyatlı ama kalite açısından fazlasıyla iyi bir seçenek. İnternette başvuru süreci ile ilgili çok az bilgi var ve kolay bir süreç değil maalesef, bu yüzden İtalya’da okumak gibi bir hayaliniz varsa gönül rahatlığıyla Pisa’nın danışmanlığını alabilirsiniz. Okumak istediğim okulu seçmemden, okulu kazanıp bana İtalya’da kalacak yer ayarlamaya kadar her adımda yanımdaydılar. Alanında fazlasıyla bilgili, güler yüzlü, güvenilir bir kadro ve parasını fazlasıyla hak eden bir hizmet.

Süleyman abi, Abdullah abi ve Kazım abi’ye yaptıkları her şey için özellikle teşekkür ederim. Onlar olmadan Milano Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girmem belki de sadece bir hayal olarak kalacaktı. Kafama takılan sorularımı gece yarısından sonra bile cevapladıkları için de ayrıca müteşekkirim. Umarım iletişimimiz hiç kopmaz.

5/5 Stars.

Bize yazın!
1
Hemen yazın
Merhaba, İtalyada Tıp Eğitimi hakkında öğrencilerimize İtalya'da danışmanlık Sağlıyoruz.